hosszu

Valami van, de ez nem az igazi casus belli

Nem tudjuk, hogy kell e külön öltöző és víz alatti kamera egy úszónak az olimpia előtt a jó szerepléshez, de abban biztosak vagyunk, hogy az úszónő által rideg, szenvtelen arccal felolvasott nyilatkozat, és a szerződés teátrális széttépése sokat ártott a magyar sportnak.

A profi sport: politika. Nem Hosszú K. írta a szöveget, hanem azok, akik megrajzolták Phelps ádámcsutkáját és az NDK-s úszólányok/fiúk hangfekvését. Ez a nyilatkozat nem doppingolta sportolóinkat, hanem megosztotta őket, zavart keltett, akárcsak a társadalomban.

Az úszó nem Gyárfás szövetségi elnököt és Kiss L. kapitányt sértette meg, hanem a magyar népet! Hosszú K. nem Amerikában tanult meg úszni, hanem itthon: közvetve-közvetlenül milliókat áldoztunk rá évek során.

A bajnok nem vállalja a budapesti VB reklámozását. Sebaj! Majd megteszi Egerszegi, Cseh L., Gyurta D. meg a többiek – ingyen, és szépülő fővárosunk, s a vendégszerető, sikeres magyar nép. Hosszú fordulója nem sikerült, nem biztos, hogy elsőként fog célba érni Rióban, (nem a győzelem, a részvétel fontos), de akkor ne a víz alatti kamera, és a nem megfelelő sportorvosi háttér hiányára hivatkozzon (?!), ugyanis nem a vízfekvésével, hanem a fejtartásával van baj. Rajkin szerint valami van…

Majd kiderül. Casus belli, ürügy a sértődésre. Amúgy sok sikert kívánunk a furcsa párnak.

Honfoglalás 2000 Egyesület Szilvásy Györg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *